Navigatie

Sera San

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 3,99 (inclusief 21% BTW)

Dit premium-vlokkenvoeder van sera maakt dankzij het uitgebalanceerde proteïnegehalte een snelle en gezonde groei mogelijk. De volwaardige receptuur met meer dan 40 grondstoffen dekt de dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen van echte gezelschapsvissen. De natuurlijke kleuring van de vissen wordt door het hoge spirulinagehalte en de natuurlijke carotinoïde bijzonder goed versterkt.

Bescherming van de immuniteit voor de vissen VIP-concept – de beste natuurlijke bescherming voor uw fantastische vissen
Het immuunsysteem van de vissen kan bijvoorbeeld door het toedienen van bèta-glucanen (gistextracten) ondersteund worden – de vatbaarheid van de vissen voor ziekten wordt daardoor verminderd, de vis leeft gezonder en zijn levensduur neemt toe. De kleuren van het lichaam worden intenser door het verstrekken van bepaalde planten, waarvan de secundaire bestanddelen eveneens een positief effect op de algehele stofwisseling van de vissen hebben. De bekende langketige en onverzadigde omega-3- en 6-vetzuren hebben vooral een positief effect op de celmembranen van de zenuwcellen, het hart en het bloedsomloopstelsel. Ze moeten als essentiële vetzuren met plantaardig en dierlijk voedsel opgenomen worden en zijn in het sera voeder voorhanden.
Met vitamines, die als katalysator in de stofwisseling van de vissen werken en die wij voor het gebruik speciaal mengen, bereiken we betere resultaten dan met kant-en-klaarmixen, die door andere fabrikanten als basis voor voedersoorten gebruikt worden.

© 2009 - 2019 G&D Aquaria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie