Sera Vipagran baby 100ml

Vorige Artikel 6 van 7 Volgende
€ 6,79 (inclusief 21% btw)
Aantal

Het microsoftgranulaat voor de kleintjes

Het fijnkorrelige granulaat werd voor het kweken en houden van visjes tot 4 cm ontwikkeld. De langzaam in het water wegzinkende granulaatkorrels worden snel zacht zonder daarbij hun consistentie te verliezen. Het ideale hoofdvoeder voor de kleintjes in de middelste waterzone.

Bescherming van de immuniteit voor de vissen VIP-concept – de beste natuurlijke bescherming voor uw fantastische vissen
Het immuunsysteem van de vissen kan bijvoorbeeld door het toedienen van bèta-glucanen (gistextracten) ondersteund worden – de vatbaarheid van de vissen voor ziekten wordt daardoor verminderd, de vis leeft gezonder en zijn levensduur neemt toe. De kleuren van het lichaam worden intenser door het verstrekken van bepaalde planten, waarvan de secundaire bestanddelen eveneens een positief effect op de algehele stofwisseling van de vissen hebben. De bekende langketige en onverzadigde omega-3- en 6-vetzuren hebben vooral een positief effect op de celmembranen van de zenuwcellen, het hart en het bloedsomloopstelsel. Ze moeten als essentiële vetzuren met plantaardig en dierlijk voedsel opgenomen worden en zijn in het sera voeder voorhanden.
Met vitamines, die als katalysator in de stofwisseling van de vissen werken en die wij voor het gebruik speciaal mengen, bereiken we betere resultaten dan met kant-en-klaarmixen, die door andere fabrikanten als basis voor voedersoorten gebruikt worden.

© 2009 - 2020 G&D Aquaria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren