Dennerle Bio Co2

Bio-CO2-systeemDe eenvoudige en betrouwbare manier van CO2-bemesting
 • CO2-productie en toevoeging verlopen volledig automatisch en in de juiste hoeveelheid.
 • Er hoeft niets te worden ingesteld of gemeten. Gemakkelijker en comfortabeler kan het niet.
 • Dennerle BIO-CO2 is daarom ideaal voor iedereen die begint met CO2-bemesting en ook om het uit te proberen. Want al na slechts enkele weken CO2-bemesting wordt het resultaat zichtbaar: de planten groeien duidelijk beter, zijn groener, sterker en gezonder. Het hele aquarium fleurt er letterlijk van op.

Info

Gelijkmatige CO2-productie met CO2 control-gel

Dennerle Bio-CO2 maakt gebruikt van het al lang bekende feit, dat gistcellen wanneer ze geen zuurstof krijgen uit suiker CO2 kunnen produceren. Problematisch is het feit dat een gistingsproces met pure suiker gewoonlijk zeer snel begint, maar na enkele dagen alweer sterk in kracht afneemt. Daardoor krijgt het aquarium eerst te veel CO2 en korte tijd later te weinig.

Dennerle Bio-CO2 met CO2 control-gel produceert daarentegen constant meer dan 30 dagen lang, dus meer dan een maand een vrijwel gelijkblijvende hoeveelheid CO2! Elk CO2-voorraaddepot produceert meer dan 300.000 bellen CO2. Zo wordt uw aquarium elke dag optimaal voorzien.

 

PROFTIP:

Hoe warmer het is, hoe meer CO2 Dennerle bio-CO2-systemen produceren. De thermohouder zorgt automatisch voor aanpassing van de CO2-productie aan de aquariumtemperatuur. Aquariums met een hogere temperatuur hebben namelijk ook een grotere CO2-behoefte.
 • Dennerle Nano Bio Co2
  Dennerle Nano Bio Co2

  Dennerle Nano Bio Co2

  Co2 voor nano aquariums.

  De nano Bio Co2 wordt aangesloten op het nano hoekfilter/hoekfilter xl

  Meer dan 30 dagen constante Co2 toevoer produceert meer dan 300.000 Co2 bellen voor een krachtige plantegroei

  € 19,99
© 2009 - 2023 G&D Aquaria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel