Sera Fishtamin

Artikel 1 van 10
€ 8,39 (inclusief btw)

Multivitamine voor een sterk immuunsysteem

De smakelijke emulsie bestaat uit 12 kostbare vitamines. Ideaal om op het voeder te druppelen of in het aquarium toe te dienen. Vormt een optimaal voedingssupplement in bijzondere situaties, zoals b.v. bij stress, territoriumgevechten, nieuw geplaatste dieren, ziekten of bij het kweken. Bevorderd het weerstandsvermogen, de gezondheid en vitaliteit van de vissen. Gebruik Sera Fishtamin na een behandeling met medicijn om de weerstand weer opnieuw te verhogen en zo tekortkomingen weer aan te vullen, zodat uw vissen er weer snel bovenop zijn!

Sera Fishtamin is bovendien uitstekend geschikt als verrijking met vitamines voor vriesvoeder en artemia-naupli. Zieke, niet meer etende vissen ontvangen een extra portie vitamines door de directe dosering in het aquariumwater.

Tip: Vitamines zijn gevoelig voor licht! Bij directe dosering in het aquarium pas ‘s avonds na het uitschakelen van de verlichting toedienen.

Aanbevolen dosering:

  • Als regelmatige, aanvullende voeding wekelijks 2 – 3 druppels (bij een middelgroot aquarium met een normaal bestand) op het voeder druppelen, kort in laten trekken en daarna direct voederen.
  • Ter versterking in stresssituaties (b.v. overzetten, verzorgingsmaatregelen, territoriumgevechten, temperatuurschommelingen) evenals ter ondersteuning in geval van ziekte dagelijks 2 – 3 druppels op het voeder doen. Bij niet meer etende vissen 6 – 7 druppels per 50 l aquariumwater toevoegen. Aanwijzing: Omdat vitamines gevoelig zijn voor licht, moet het direct toedienen van Sera Fishtamin in het aquariumwater pas ’s avonds na het uitschakelen van de verlichting worden gedaan.
  • Voor de vitaminisering van vriesvoeder: Na het ontdooien per portie (ca.1 eetlepel) 2 – 3 druppels Sera Fishtamin toevoegen, kort in laten trekken en daarna direct voederen.
  • Voor de vitaminisering van artemia-naupli: om de 2 dagen 30 – 60 minuten voor het voederen 5 druppels per 100 ml zout water bij de naupli in het kweekbakje doen.
  • Voor en tot 10 dagen na het starten met kweekvoeder: om de 2 dagen 4 – 6 druppels op het voeder druppelen, kort in laten werken en dan direct voederen.
  • Voor het kweken van jonge vissen: om de 2 dagen afhankelijk van de hoeveelheid visbroed en het voeder 1 – 5 druppels op sera Micronsera Vipan Baby of sera Vipagran Baby doen. Kort omroeren en het natte voeder in de kweekbak doen.

Voor gebruik schudden!

© 2009 - 2024 G&D Aquaria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel