Sera LED X-Change Tube

Het Sera LED X-Change systeem maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze van de TL-lampen over te stappen naar de naar de moderne laagspannings LED aquariumverlichting.
Niet alleen het besparen van stroomkosten en het besparen van vervanglampen maar ook een uitstekende lichtkwaliteit en duurzaamheid.
Met de Sera LED X-Change Tube is het zelfs op zeer eenvoudige manier mogelijk om wissellende lichtsenario's te maken.
In combinatie met de Sera LED Digital Dimmer wordt niet alleen het verschil in helderheid gegenereerd maar door de verschuiving van de lichtkleur naar de rode lichtgedeeltes bij de ''sunrise'' versies van de Sera LED tube lampen word een prachtige zonsopgang en zonsondergang gesimuleerd.

De montage van de Sera LED E-Change tubes kan via de bestaande fittingen van alle maten TL-buizen met een adapter voor T5 en T8 worden uitgevoerd.
De T5/T8 fittingen worden hiervoor stroomloos gemaakt en dienen enkel nog als houder. De electrische voeding loopt via een laagspanningskabel en een voorschakelapparaat van 20 Volt. Indien u meerdere Sera X-Change LED aquariumlampen heeft kunt u ze eenvoudig door een Tripple Cable (splitter van 1 naar 3 kabels) aansluiten, zo bent u slechts 1 voorschakelapparaat nodig voor 2 of 3 Sera X-Change LED lampen.
Natuurlijk is ook een indivuduele bevestiging van een Sera LED X-Change aquariumledlamp mogelijk.

De Sera X-Change LED tube aquariumlamp is volledig waterdicht en uitermate veilig door zijn 20volt laagspanning.


© 2009 - 2024 G&D Aquaria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel