Med Professional Medicatie

MED Professional.jpg

In nauwe samenwerking met de werkgroep van de bekende parasitoloog, Professor Dr. Heinz Mehlhorn (Heinrich-Heine-Universiteit Düsseldorf) is het gelukt, een serie unieke, uiterst werkzame en daarbij vrij op de markt verkrijgbare diergeneesmiddelen op de markt te brengen, waarop voor een deel al patent is aangevraagd. De producten zijn vooral bestemd voor de ervaren gebruiker die, wanneer hij een speciale ziekte gediagnosticeerd heeft, snelle en specifieke hulp door uiterst werkzame medicamenten zoekt. Zulke krachtige diergeneesmiddelen veronderstellen bij gebruik altijd een bepaalde mate van zorgvuldigheid. Behandel daarom overeenkomstig de betreffende gebruiksaanwijzing; voor een veilig en probleemloos gebruik.

Momenteel gaat het bij de Med Professional serie om:
sera med Professional Protazol
sera med Professional Tremazol
sera med Professional Nematol 
sera med Professional Argulol 
sera med Professional Flagellol

Deze middelen zijn elk optimaal op professioneel gebruik afgestemd en werken zeker, effectief en doelgericht, zelfs in extreem hardnekkige gevallen.
Op sommige terreinen vullen de Professional medicamenten de beproefde, betrouwbare sera diergeneesmiddelen uit het standaard assortiment aan. Op andere terreinen hebben de preparaten uit deze serie geen concurrentie – ook niet van andere merken.

De MED Professional medicatie heeft op dit moment géén bekende resistentie!

© 2009 - 2024 G&D Aquaria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel