Sera Toxivec 100ml

Artikel 1 van 3
€ 5,69 (inclusief btw)

Sera Toxivec 100ml
Sera Toxivec® met de innovatieve QuickClean-formule verwijdert voor vissen en filterbacteriën gevaarlijke en bedreigende schadelijke stoffen onmiddellijk uit het aquariumwater. Het parallele effect tegen verschillende belastingen maakt het daarbij bijzonder waardevol.

Door de snelle werking van Sera Toxivec® verwijdert ammonium en nitriet binnen de kortste tijd. Daardoor verhindert het de omzetting in nitraat en bestrijd meteen de algengroei. Ook wordt het agressieve chloor uit het leidingwater verwijdert. Evenzo werkt het tegen resten van ingezette desinfecteer- en geneesmiddelen.

Sera Toxivec® kan nog meer:
Het bindt betrouwbaar giftige zware metalen zoals koper, zink, lood en zelfs kwikzilver. Zo kunnen deze schadelijke stoffen voor de vissen en evenzo voor de nuttige bacteriën in het biofilter geen gevaar meer vormen. Het aantal keren dat er water ververst moet worden wordt daardoor gereduceerd.

Als nodig, dat wil zeggen bij bijzonder hoge belastingswaarden, is het mogelijk Sera Toxivec® zonder problemen hoger te doseren. Ook een tweede toediening van Sera Toxivec® na een a twee uur is mogelijk.

Beschikbare hoeveelheden:
100 ml voor 400 liter water
250 ml voor 1.000 liter water

© 2009 - 2024 G&D Aquaria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel