Sera fill 120 aquarium binnenfilter

Artikel 2 van 12
€ 25,99 (inclusief btw)

sera fil 120

plus sera siporax® mini

voor kleine aquariums tot 120 l

Onderhoudsvrij en uiterst efficiënt aquariumfilter. Het grote filtermateriaalvolume van ca. 350 cm3 zorgt voor een natuurlijke en biologische zuivering. Zo krijgt u glashelder, natuurlijk aquariumwater.

De uitgebreide onderdelen - bestaand uit buisverbindingsstukken, afstandstukken als ook straalbuis en zuignappen – maken een variabele montage mogelijk. De derde filterkamer van de sera fil 120 is met het nieuwe top-filtermedium siporax® mini gevuld. Het filtermedium zorgt door optimale biologische zuivering voor de beste waterkwaliteit. siporax® kunt u gebruiken in alle Bio-binnenfilters, buitenfilters, bevloeiingsfiltersystemen en vijverfilters. Bijzonder aanbevelenswaardig voor kleine biofilters in zoet- en zeewateraquariums.

Het filtermedium is daarbij erg zuinig: 1 Liter sera siporax® biedt bijvoorbeeld bacteriën hetzelfde bezettingsoppervlak als 34 liter filtermateriaal uit keramiek en zorgt voor meer als 200 liter kristalhelder en biologisch zuiver aquariumwater. In het sera laboratorium werdt speciaal voor de nieuwe binnenfilter sera fil het compacte siporax® mini ontwikkeld. Met deze compacte filters en de bijbehorende extra modulen kunnen nu ook aquariums met meer dan 120 liter uiterst effectief biologisch gefiltert worden.

© 2009 - 2024 G&D Aquaria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel